Straipsniai

PANAUDOKITE SAVO LIOFILIZATORIŲ SAUSŲJŲ MARINATŲ MĖSAI PARUOŠIMUI

Geram steikui, kad jis būtų fantastiškas, dažniausiai pakanka tiesiog druskos ir pipirų. Tačiau yra mėsos rūšių, kurios nėra tokio išskirtinio skonio. Jos tarsi tuščios drobės, suteikiančios galimybę pasitelkti savo kūrybingumą gaminant sausąjį marinatą. Sausas marinatas – tai prieskonių, cukraus, sutrintų sausų daržovių ir žolelių mišinys, skirtas mėsos įtrinimui prieš kepimą. Yra įvairių receptų, tačiau geriausių Skaityti toliau

TRAŠKIOS DARŽOVĖS: DŽIOVINIMAS ŠALČIU IR ATIDRĖKINIMAS

Rudenį dauguma sodininkų susiduria su nemažu daržovių ir vaisių kiekiu, kurį ne taip paprasta realizuoti ar suvartoti. Dažniausiai jie pasitelkia konservavimą arba šaldiklį. Žinoma, paprastos konservuotos ar šaldytos daržovės ar vaisiai praranda ir savo pirminę struktūrą ir konsistenciją. Jei turėtumėte Harvest Right namų šalčio džiovintuvą galėtumėte džiovinti šalčiu tiek šviežias, tiek paruoštas daržoves. Jei planuojate Skaityti toliau

ČILI SRIUBOS LIOFILIZAVIMAS

Čili sriuba – tai vienas iš tų patiekalų, kurie niekada nenusibosta. Nenusibosta ir eksperimentuoti su jų skoniu. Žiemą daugelis mėgsta tirštas, mėsiškas, aštrias čili sriubas, kurios sušildo iš vidaus. Pavasarį ieškome lengvesnių receptų – pakeisdami smulkintą jautieną – kalakutiena, kepsnio griežinėlius – daržovėmis, pvz. paprikomis, kukurūzais, aguročiais ar cukinija. Ką benuspręstumėte, visa tai puikiai sudžiovinsite Skaityti toliau

ŠALČIU DŽIOVINTO MAISTO SAUGOJIMAS

Liofilizuotas maistas gali būti laikomas iki 25 metų. Jo galiojimo laikas priklauso nuo laikymo sąlygų ir būdo. Štai pagrindiniai tinkamo šalčiu džiovinto maisto saugojimo principai, kad jis išliktų šviežias ir tinkamas naudojimui, kai jo prireiks: Įsitikinkite, kad jis yra pilnai sausas Išėmę maistą iš liofilizatoriaus atlaužkite didelį gabalą ir perlaužkite jį pusiau. Patikrinkite, ar pačiame Skaityti toliau

Šalčio džiovintuvas – geriausias grilio draugas

Vos tik išmoko įžiebti ugnį, žmonės ją naudojo maisto gaminimui. Maisto gaminimas virš ugnies tai tiesiog dalis to, kas daro mus žmonėmis, tai dalis evoliucijos ir paprasčiausiai taip tiesiog skaniau. Dėl šių priežasčių medžio granulių griliai, tokie kaip Traeger ar Kamad griliai tapo tokie populiarūs. Barbekiu mėgėjai sutaria, kad jie tiesiog dievina tą nepakartojamą grilyje Skaityti toliau

ŠALČIU DŽIOVINTŲ PATIEKALŲ, DUONOS IR KEPINIŲ ATIDRĖKINIMAS

Harvest Right liofilizatoriai lengvai sudžiovina visą pagamintą patiekalą net vieno ciklo metu. Skirtinguose padėkluose galite sudėti skirtingos rūšies maistą (arba net tame pačiame padėkle), nes skoniai nepersiduos. Yra tik kelios išimtys: svogūnus, česnakus ir jelapeno pipirus geriau sudėkite atskirai. Taigi, galite šalčiu džiovinti visus savo maisto likučius vienu kartu. Pvz.: mėsos kepsnys, bulvių piure, troškintos Skaityti toliau