Vos tik išmoko įžiebti ugnį, žmonės ją naudojo maisto gaminimui. Maisto gaminimas virš ugnies tai tiesiog dalis to, kas daro mus žmonėmis, tai dalis evoliucijos ir paprasčiausiai taip tiesiog skaniau. Dėl šių priežasčių medžio granulių griliai, tokie kaip Traeger ar Kamad griliai tapo tokie populiarūs. Barbekiu mėgėjai sutaria, kad jie tiesiog dievina tą nepakartojamą grilyje keptos mėsos skonį ir kvapą. Tačiau jiems kyla klausimas: ar šalčiu džiovinta ir atidrėkinta tokia mėsa išsaugos tą pačią išvaizdą ir skonį? Atsakymas vienas – taip!
Pažiūrėkite šį “Retired at 40” video, kaip jis liofilizuoja ir atidrėkina įvairių rūšių mėsą. Ją gamina savo Traeger griliu. Nepatingėkite pasižiūrėti iki galo, kad pamatytumėte jo reakciją į rezultatą – ypač į tai, kaip puikiai atrodo pats steikas (kepsnys).