Mes valgėme kaip karaliai!

Mes valgėme kaip karaliai!

Ši istorija buvo paimta iš „Facebook“ (su leidimu) iš vienos Harvest Right klientės, Carol A., Jutoje.

Vasara buvo labai įtempta. Daugiausia laiko praleidome stovyklavietėje (be jokių didelių išvykų su treileriu) … Aš gavau mūsų šalčio džiovintuvą per Kalėdas (2016 m.) Ir naudojau jį beveik 24/7 iki pat vasaros pradžios. Specialiai sutelkiau dėmesį į vieno patiekalo valgius mūsų vasarai treileryje.

Nerimavau dėl skonio, tekstūros ir dėl to, ar mano vyras bus patenkintas, ar bus laimingas tai valgydamas.

Atsakymas aiškus –  TAIP! Mažesni mylar maišeliai puikiai tiko mums dviems. Jie yra lengvi, todėl neapsunkino mūsų kemperio lentynų. Aš pasiruošiau vandens buteliuose, nebent buvo siūlomos sultys ar sultinys. Mūsų mėgstamiausias valgis yra „Costco’s Chicken Alfredo“ – aš jį paruošiu vienkartinėje folijos keptuvėje, uždengiu folijos lakštu ir leidžiu šiek tiek kepti orkaitėje – gavosi nuostabiai!

Aš taip pat šaldau džiovintus vištienos ir ryžių keptuvės casserole apkepus; Jautienos Stroganoff su naminiais „Spaetzle“ makaronais; „Taco“ sriubą (aš drėkinu susmulkintą išdžiovintą čederio sūrį, kad galėčiau pabarstyti viršuje, tada atidarau keletą kukurūzų traškučių papuošti); Dešros „Tortellini“ sriuba; ir pomidorų pagrindu pagamintas „Hamburger Goulash“ su makaronais. Aš dariau „Hormel Chili“ (džiovintas šaltyje tiesiai iš skardinių – taip lengva!); Aš padariau keletą marinuotų ant grotelių keptų vištienos griežinėlių, kuriuos atidrėkinau tam, kad galėčiau padėti ant žalių vasaros salotų (JAMMI)!

Aš paruošiau makaronų, sūrio ir šparagų troškinius naudodama Stephanie Petersen knygą „Maistas indelyje“; Vištienos makaronų patiekalas ir „Cheeseburger Skillet“ (pagal šiuos receptus reikalingi liofilizuoti ingredientai, kurie supilami į mylar maišelius, o ne į stiklainius). Pusryčiams naudojau liofilizuotą pieną, žalią kiaušinienę ir iš anksto paruoštas dešrelių riekeles, taip pat maišelius su liofilizuotais sausainiais ir padažu (dar vienas mūsų mėgstamiausių).

Aš paėmiau sumuštinių mėsos gabalėlius, kurie buvo suvynioti, išdžiovinau šalčiu, tada įdėjau į mylar maišelius tarp dviejų priešingų popierinių skepetėlių, kad prieš sudrėkinimą jos nebūtų sutrupintos / sulaužytos. Mūsų šaldytuve apatiniuose stalčiuose buvo šviežių produktų, tačiau likusi dalis buvo naudojama vaisvandenių ir vandens laikymui, nes dauguma maisto produktų buvo mylar maišeliuose, kol man jų neprisireikdavo atidrėkinti.

Valgėme kaip KARALIAI! Negaliu apsakyti, kaip malonu buvo sunkiai ir aktyviai praleisti dieną, o po to  pasakiškai valgyti patiekalus beveik be jokių pastangų ir labai mažai valymosi! Nerealu!

Ačiū, Carol! Mes raginame savo klientus ir toliau dalintis savo istorijomis! Mums patinka jas skaityti.

Palik komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.